Spark* NTNU har åpnet Coworking Space!

Den 16. september åpnet vi et helt fersk Coworking Space på Gløshaugen! Lokalet er vegg i vegg med kontoret til Spark* NTNU på Oppredningen, og er et sted hvor idéhavere som får veiledning av Spark* kan jobbe med sine konsepter og oppstartbedrifter. Rommet består av flere bord og stoler, og er ment å være et kreativt og sunt arbeidsrom hvor alle idéer er velkomne!

Den innerste veggen i lokalet består av Spark* logoen og hengeplanter med et selvgående vanningssystem.

Internasjonalt arkitektprosjekt

Rommet er designet og innredet av en internasjonal gruppe arkitektstudenter ved NTNU. De hadde som mål å lage et sunt og bærekraftig arbeidsrom for Spark* ved å anvende så lite nytt materiale som mulig. Arkitektstudentene tok derfor utgangspunkt i treverk som var til overs fra andre oppussingprosjekter i bygget, og kjøpte deretter det de manglet av materialer second-hand.

Resultatet ble at nesten alt av bord, stoler, skillevegger og dekorasjoner består av treverk som ellers hadde gått til spille. Rommet har i tillegg et lite kjøkken i 60-tallstil og en koselig sofakrok for uformelle samtaler. 

Vi prøvde å skape et rom med en kaffebar-vibe ved å kombinere en moderne stil med second-hand materialer. Spesielt planteveggen er ment å skape et sunt og kreativt arbeidsrom!

Sarah Santos

Arkitektstudentene begynte med oppussingen i februar, men måtte sette prosjektet på vent under nedstengningen i mars. I sommer har de kunnet jobbe videre med oppussingen og studentene estimerer at de til sammen har brukt 800 timer på å ferdigstille coworking spacet. Arkitektstudentenes fulle navn er Eirik Johnsbråten (Norge), Dinithi Ranasinghe (Sri Lanka), Vigdís Bergsdóttir (Island), Sveinung Seljebotn (Norge) og Sarah Santos (Brasil).

Bli med i Spark* Coworking Space på facebook!

Dersom du og startupen din blir veiledet av Spark* NTNU kan dere bli medlem av Facebook-gruppa til Coworking Spacet HER. I gruppen vil det bli publisert viktig informasjon, gitt tilgang til rommet, og det er en fin arena hvor man kan publisere innlegg tilknyttet egen startup eller initiere coworking med andre oppstartbedrifter.

Vi i Spark* håper at rommet kan være til nytte for alle oppstartbedriftene Spark* NTNU veileder, og at det kan være et sted hvor man kan jobbe med egne prosjekter, samt utveksle idéer og kompetanse på tvers av bedriftene.

Retningslinjer:

  • Spark* Coworking Space er et lokale der idéhavere som får veiledning gjennom Spark* NTNU kan arbeide med sitt konsept
  • Lokalet skal til enhver tid holdes ryddig, og når du forlater rommet skal du rydde opp etter deg. Husk å vaske av arbeidsbord med wipes før og etter bruk
  • Rommet trengs ikke å bookes, men må overholde maksgrensen på 14 stk samtidig på rommet av gangen
  • Det henger en QR-kode til innsjekksurvey på døren inn til Coworking Spacet