Fikk jobb etter JASUN

Sivert Berg og Petter Leine Alnes jobber begge i oppstartselskapet Leasi. Vi har stilt dem noen spørsmål om selskapet, og hvordan de endte med å jobbe der. 

 

 

Hvordan fikk dere jobb i Leasi?

Vi deltok på JASUN før sommeren og møtte Leasi der. Etter å ha snakket med dem syntes vi begge at prosjektet virket spennende og at dette var noe vi ønsket å bruke fritiden på. Vi fikk raskt avtalt et møte hvor vi snakket om mål og interesser, og deretter var vi egentlig ansatt.

 

Hva slags selskap er Leasi, og hva jobber dere med?

Leasi driver med programvareutvikling. Nærmere sagt lager vi en plattform for utleiere av anleggs-ressurser, med alt fra fakturering til informasjon om maskiner som skal håndteres. Jobben vår er å utvikle dette ved hjelp av no-code, noe som gjør at man ikke trenger mye tidligere erfaring for å komme i gang. I tillegg går det veldig fort å implementere ny funksjonalitet med slik teknologi.

 

Sivert Berg
Petter Leine Alnes

Hvordan er det sosiale miljøet i start-upen?

Vi er så vidt i gang med jobben, men hittil har det vært veldig bra sosialt. Vi er en liten gjeng på 7, noe som gjør at man raskt blir kjent med alle. I tillegg har Leasi et eget kontor gjennom Entreprenørskolen som gjør at man har et sted hvor man alltid kan komme og få gjort ting, eller bare sitte og gjøgle. Før sommer så vi for eksempel på Champions League finalen sammen, dette var en fin måte å bli bedre kjent på.

 

Har dere noen tips til studenter som er gira på å bli med i en start-up?

JASUN er absolutt et godt sted å starte. Leasi var bare én av mange interessante start-ups vi kom i kontakt med. Ingen av oss hadde mye forhold til start-up miljøet på NTNU før dette, men den kvelden fikk vi et ganske godt innblikk i hva som foregår utenfor studier og tekniske verv. Så om man er gira på start-up er nok JASUN en god idé.