VEILEDNING:

 

 

Melder du inn ideen din til oss vil du få en veileder med en gang. Din veileder blir din egen kompis med peiling, en som kan hjelpe deg å realisere din idé og dine mål. Veilederen din gir deg et nytt syn på ideen din og kan hjelpe deg med alt fra forretningsutvikling, til planlegging og strukturering av arbeid.

 

 

Veilederne i Spark*  er en kompis med peiling, fordi de har vært der du er nå. Vi har alle vært gjennom en oppstartsprosess, prøvd, feilet, prøvd hardere og viktigst av alt, lært. Vi er kanskje ikke eksperter, men med erfaring innen idéutvikling og oppstartsprosesser er det mange verktøy og tips vi kan gi til deg som idéhaver på veien. Mest av alt er vi her for å veilede og legge til rette for at du som idéhaver får utnyttet dine egne, såvel som NTNUs ressurser i best mulig grad.

 

 

 

Idéer er sårbare og holdes ofte tett til brystet. Om du kommer til Spark* og forteller noen av veilederne om idéen din kan vi forsikre deg om at det som blir sagt holdes konfidensielt, da alle ansatte i Spark* er taushetsbelagt.