Deltidsjobb i Realfagshjelpen

Ønsker du en fleksibel deltidsjobb? Hos oss får du muligheten til å utvikle dine salgsegenskaper, jobbe i en start-up i vekst og være en del av et dyktig og engasjert team!

Realfagshjelpen er en start-up med utspring fra NTNU i Trondheim. Vi tilbyr én-til-én- og gruppeundervisning i Trondheim, Bergen, Oslo og på nett. Alle i selskapet er studenter, både drift og lærere.

Løpende opptak


Vi er i en spennende fase preget av sterk vekst. Som selger hos Realfagshjelpen har du ansvar for salg til nye og eksisterende kunder. Du er den første personen nye kunder er i kontakt med, og du får derfor en avgjørende rolle for kundeforholdet. Hos oss er det kundene som kontakter oss først, og din jobb blir å matche kundene med rett lærer og følge opp kundeforholdet videre.

Om Realfagshjelpen:

Realfagshjelpen er et privatundervisningsselskap som driver med undervisning i realfag for elever og studenter på grunnskole, videregående og universitet i landets største byer og på nett. Selskapet er drevet av studenter ved NTNU. Vi leverer undervisning innenfor alle realfag på grunnskole, VGS og noen utvalgte fag ved utvalgte universiteter, til konkurransedyktige priser.

Vi har et driftsteam på 11 personer som har ansvaret for å drifte og utvikle selskapet videre. I tillegg har vi ca 60 studentlærere i Trondheim, Oslo og Bergen. Vi ønsker å tilby den mest attraktive, fleksible og givende deltidsjobben for studenter ved universiteter i områdene vi holder til. Våre lærere er vår viktigste ressurs for visjonen om “Realfagskunnskap videreformidlet av Norges flinkeste studenter”, og vi jobber aktivt med å hente inn kun de beste kandidatene.

Vårt selskap er i stadig utvikling, og fungerer som en oppstartsbedrift. Det gjør at de ansatte har stor påvirkningskraft på selskapet og deltar aktivt i viktige avgjørelser. I Realfagshjelpen er alle entreprenører og sørger for en bærekraftig utvikling av selskapet. Sammen jobber vi for å gi motivasjon, mestring og glede av realfag til enda flere elever i landet.

Vi tilbyr:

  • Innsikt i hvordan det er å jobbe i en start-up i vekst
  • Være en del av et dyktig og engasjert team
  • Provisjon basert på salg
  • Svært fleksibel arbeidstid og arbeidssted – perfekt å kombinere med studier
  • Sosiale arrangementer og vennskap på tvers av studier og årstrinn

Vi ser etter deg som er:

  • God på kommunikasjon og relasjonsbygging
  • I stand til å arbeide selvstendig
  • Lærevillig og interessert i å være en del av en start-up
  • På utkikk etter relevant jobb ved siden av studiet

Erfaring fra salg eller service er en fordel, men ikke et krav. Det viktigste er at du er en serviceinnstilt person som liker å arbeide med mennesker og ta i et tak når det trengs. Arbeidsmengde vil variere, men det er en fordel at du er fleksibel med tanke på tid. Du vil samarbeide med resten av selgerne våre, og dere vil jobbe tett sammen for å nå salgsmålene som settes. Lønn vil betales som provisjon. Som en undervisningsbedrift legger vi stor vekt på personlig utvikling, og vi er mer opptatt av hva du vil oppnå enn hva du har på CVen.


Søk på stillingen:

Søknaden trenger ikke å overskride en halv side, og bør inkludere noe om motivasjon og hva du tror du kan bidra med. Vi har løpende opptak!

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Maria Dalvik på telefon 47 38 53 06 eller på e-post [email protected].