Webutvikler hos TurLeie.no

Lyst til å jobbe hos Norges nye nettsted for utleie av turutstyr? TurLeie.no er en nettbasert delingsplattform hvor privatpersoner både kan leie og leie ut friluftsutstyr. Tenk Nabobil eller AirBnb for turutstyr. Tjenesten ble lansert i februar, og har høstet stor interesse fra friluftsinteresserte i Trondheim. Nå skal tjenesten videre ut i Norge, vil du være med?

TurLeie.no har hittil benyttet en betalt Sharetribe-løsning, som har bevist at brukerne liker løsningen. Nå skal vi utvikle vår egen tjeneste, og leter etter utviklere som vil være med på veien.

Om stillingen

Som utvikler vil du ha ansvar for utvikling av tjenesten. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og utfordringer, både front- og backend, og være sentral i avgjørelser rundt utforming av tjenesten. Du vil jobbe tett sammen med CEO, som tidligere har jobbet som utvikler og derfor kan gi deg god hjelp på veien.

Produktet skal utvikles som en webapplikasjon, med bruk av ReactJS eller VueJS, samt Firebase. Vi er likevel åpne for andre teknologier, så her er det bare å komme med forslag.

Om deg

Du må like koding, og være sugen på å lære. Det er fordel med erfaring, men dette er også en perfekt stilling for deg som har lyst til å utfordre deg selv og lære å utvikle din første skikkelige webapplikasjon. Mye av arbeidet vil foregå i team, så du må like å samarbeide.

Vi tilbyr

  • Mulighet til å jobbe med en tjeneste som allerede har bevist markedsinteresse
  • Nyttig arbeidserfaring, og god CV-mat. Du vil oppleve en bratt læringskurve på et område arbeidsgiverne etterspør.
  • Mulighet for eierandeler i selskapet. Vi ønsker å få med teammedlemmer som tjener på at oppstarten gjør det bra. Dersom du gjør en god jobb får du dermed verdi gjennom eventuelle aksjer. 
  • Mulighet for betalt stilling. Vi forsøker nå å få på plass en stud.ass. lønn for deler av utviklingsarbeidet.

Ikke nøl med å slå på tråden hvis du lurer på noe! Vi gleder oss til å høre fra deg.

Sjekk ut TurLeie her: www.turleie.no

Kontaktinfo:
902 73 600, 
[email protected],
turleie.no

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.