Webapputvikler i Kvist

Kvist er en startup som leverer digitale løsninger til byggebransjen. Vi utvikler programvare som effektiviserer miljøsertifisering av bygg, og har som mål å gjøre det billigere og enklere å bygge miljøvennlig. For å gjøre dette trenger vi lidenskapelige utviklere med på laget!

Om stillingen
Du kommer til å sitte i spydspissen av utviklingen av våre produkter og vil være med på sentrale avgjørelser rundt utformingen av våre løsninger. Stillingen er deltid (ca. 40%) og kan kombineres med studier. Ettersom vi er en liten bedrift vil du få varierte arbeidsoppgaver og utfordringer, både front- og backend.
Produktet vårt utvikles i ReactJS med firebase, så det er en stor fordel om du har kjennskap til disse rammeverkene. Når det er sagt – lidenskap og vilje til å lære trumfer eventuelle kunnskapshull.

Om deg
Du må digge å kode. Det er en fordel om du har erfaring, men det viktigste er at du er ivrig etter å lære og tar en utfordring på strak arm.
Mye av arbeidet vil foregå i team, så det er en fordel at du jobber godt sammen med andre. Du er positiv og trives i en hektisk og actionfylt arbeidshverdag. Viktigst av alt, du være villig til å sette av tid til å jobbe med startup. Du må være innstilt på tøffe og hektiske perioder, der du blir nødt til å prioritere bort en forelesning eller to.
Men tro oss – det er verdt det!

Vi tilbyr

  • Et actionfylt arbeidsmiljø der hver dag er unik.
  • Sinnsykt bra CV-mat, der du vil få mye verdifull arbeidserfaring. Du vil oppleve en bratt læringskurve i praktisk anvendelse av fag 
  • Mulighet for eierandeler i selskapet. Vi ønsker å få med teammedlemmer som tjener på at oppstarten gjør det bra. Dersom du gjør en god jobb får du dermed verdi gjennom eventuelle aksjer. 
  • Uendelig med kaffe når du er på jobb.

Ikke nøl med å slå på tråden hvis du lurer på noe! Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se her for mer info: https://www.kvst.no/bli-en-del-av-teamet

Kontaktinfo:
47806025, 
[email protected],
kvst.no

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.