Full Stack utvikler i Kvist

Om Kvist

Kvist leverer digitale løsninger til byggebransjen. For tiden utvikler vi programvare som effektiviserer miljøsertifisering av bygninger, og ønsker med dette å senke terskelen for å bygge grønt. Byggebransjen står for 40% av verdens utslipp, og vi ønsker å bidra til at dette tallet reduseres. Bli med oss å redde verden – en byte av gangen!

Om stillingen

Stilling som Full Stack utvikler (Prosjektbasert) – Trondheim

Stillingen omhandler videreutvikling av en webapplikasjon som gjør miljøsertifisering av bygg til en ryddig og effektiv prosess. Stillingen er deltid (ca. 10 timer/uke) og er prosjektbasert. Oppstart er fortløpende og prosjektet vil vare i 6 mnd, med mulighet for forlengelse. Det vil være grunnlønn, i tillegg til prestasjonsbasert bonus. Vi ser etter deg  som har lyst til å være med å skape noe nytt i en konservativ bransje i endring. 

Du vil være en del av et team på 3-5 personer og vil være med på sentrale avgjørelser rundt utformingen av våre løsninger. Ettersom vi er en liten bedrift vil du få varierte arbeidsoppgaver og utfordringer, både front- og back-end.

Produktet vårt utvikles i ReactJS med Firebase, så det er en stor fordel om du har kjennskap til disse rammeverkene. Når det er sagt – lidenskap og vilje til å lære trumfer eventuelle kunnskapshull.

Om deg

Du må digge å kode. Det er en fordel om du har erfaring, men det viktigste er at du er ivrig etter å lære og tar en utfordring på strak arm. Du bør ha en logisk og analytisk tilnærming til problemstillinger, og du evner å takle utfordringer selvstendig.

Mye av arbeidet vil foregå i team, så det er en fordel at du jobber godt sammen med andre. Du bør være positiv og trives i en hektisk arbeidshverdag. Viktigst av alt, du være villig til å sette av tid til å jobbe med prosjektet. Du må være innstilt på krevende perioder, der du blir nødt til å prioritere bort en forelesning eller to. Til gjengjeld blir du en del av et team som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell!

Vi tilbyr

  • Sosialt og godt arbeidsmiljø, der du vil bli involvert i sosiale aktiviteter.  
  • Bra CV-mat, der du vil få mye verdifull arbeidserfaring.  
  • Et actionfylt arbeidshverdag der hver dag er unik, med en bratt læringskurve i praktisk anvendelse av fag. 
  • Grunnlønn + prestasjonsbasert bonus.
  • En fot inn i et av Norges fremste innovasjonsmiljøer.
  • En unik sjanse for å være med å utvikle en virksomhet i vekst.

Ikke nøl med å slå på tråden – vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad, CV og karakterutskrift sendes til [email protected].

Kontaktinfo daglig leder:

mail: [email protected] | tlf: 47806025

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.