Vil du være med og spre Spark*-konseptet globalt?

Søknadsfrist 24.09 kl 23:59


Vi er et student-team i Engage som jobber med å starte mentortjenester for studentoppstarter på universiteter globalt. Engage er et forskningssenter som jobber med å fremme entreprenørielle ferdigheter og tankegang hos
studenter. Vi bruker kompetanse og erfaring fra suksesskonseptet Spark* på NTNU, til å sikre at studenter over hele verden får hjelp til å gjøre sine forretningsideer til realitet. Vi søker nå en engasjert student som kan være med på laget.


Høstsemesteret 2021 skal det gjennomføres et prosjekt hvor man skal jobbe med oppstarten av slike veiledningstjenester i Gdansk i Polen og Split i Kroatia. Dette er etter innvilgelse av EU-søknaden til Engage som sikrer finansiering av prosjektet i begge ender. Engasjementet er satt frem til desember 2021, men det er gode muligheter for forlengelse om prosjektet videreføres. Vi leter etter en kreativ og engasjert student med interesse for entreprenørskap, som ønsker å bidra til prosjektet. Vi oppfordrer studenter med helst to eller flere år igjen av studiet sitt til å søke. Det kreves ingen forkunnskap til denne stillingen, men du bør være en strukturert og lærevillig student. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, innsikt i innovasjonsmiljøet både på NTNU og universiteter globalt, og mulighet til å bygge nettverk.

Stillingen innebærer:

  • Planlegging av prosjektet, organisering av ressurser og nettverk
  • Fasilitering av workshops, kurs og kompetanseutvikling
  • Andre, relevante arbeidsoppgaver knyttet til prosjektet

Stillingen lønnes etter NTNUs retningslinjer for studentassistenter og varierer ut ifra utdanningsnivå (ca 160-170 kr per time). Stillingen innebærer fleksibel arbeidstid og er satt til 150 maks timer i semesteret.


Søk på stillingen:

Send en mail med CV og søknad til [email protected]. Merk e-posten med “Søknad prosjektmedarbeider”.
Vi håper du vil bli en en del av teamet vårt!

Har du noen spørsmål? Send oss en mail:
Ann Elinor J. Aasen: [email protected]
Ingeborg S. Bogen: [email protected]


Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.