Veileder i Spark*

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU som har en forretningsidé. I dag er vi over 30 ansatte, og og vi søker nå nye veiledere til organisasjonen. Vi søker etter deg som ønsker å drifte og videreutvikle Spark*, slik at vi kan bli det beste og mest relevante tilbudet for innovasjonsinteresserte studenter på NTNU.

Søknadsfrist 24.09 23:59


Som veileder er du med å utføre den viktigste delen av Spark* sitt tjenestetilbud. Du vil vil fungere som en kompis med peiling som hjelper idéhaver med forretningsutvikling, samt bistå med å sikre fremgang i prosjektet.

Kort fortalt:

  • Jobben er å være en “kompis med peiling” for andre studenter med forretningsidéer.
  • Arbeidstidene er meget fleksible. Derfor må du være strukturert og selvgående.
  • Arbeidsoppgaver inkluderer veiledning, rapportering i databasen, møter, samt gjennomføring av promoteringstiltak og arrangement.
  • Vi ønsker en person som ønsker å delta sosialt inn i Spark* og bidra til å bygge organisasjonskultur.

For å bli ansatt som veileder må du være student ved NTNU i Trondheim, ha minst ett år igjen på universitetet, samt ha erfaring fra oppstartsaktiviteter.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. Ansettelse skjer i september, og lønnet opplæring vil bli gitt. Stillingene er lønnet med stud.ass.-lønn og er basert på timeføring for det man jobber. Forventet arbeidsmengde er ca 20 timer i måneden. I disse inngår det noe arbeid innen promotering og arrangement.


Søk på stillingen:

Søknad og CV sendes til [email protected] innen 24. September klokken 23.59. 

Aktuelle kandidater vil bli intervjuet fortløpende.

For mer informasjon om veilederstillingen, ta kontakt med Carla (veiledersjef) på mail [email protected].


Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.