Utviklere søkes til proptech-oppstarten ENVE

ENVE utvikler en webapp som effektiviserer informasjonsflyt, og automatiserer utarbeidelsen av finansiell- og operasjonell rapportering innen næringseiendom.

Søknadsfrist: 31. oktober.

Oppstart: etter avtale

Sted: Gløshaugen


Vi tror de beste løsningene utvikles i samråd med reelle brukere, og har derfor en rekke bransjeaktører med på laget for å sikre at løsningen utvikles i tråd med eksisterende og kommende behov.

Om stillingene

Du kommer til å sitte i spydspissen av produktutviklingen, og vil være med på sentrale av avgjørelser rundt utformingen av våre løsninger. Vi er et lite selskap og du vil få varierte arbeidsoppgaver, hovedsaklig på den teknologiske fronten, men dersom du ønsker å lære mer om strategi, forretningsutvikling, design eller markedsføring er det også gode muligheter for det.

Webapplikasjonen utvikles i Firebase, med React på frontend, og det er derfor en stor fordel om du har erfaring med ulike hostingtjenester. Når det er sagt – lidenskap og vilje til å lære trumfer eventuelle kunnskapshull. Vi søker utviklere til både front- og backend.

Om deg

Du må digge å kode. Mer konkret, du bør kunne objektorientert programmering i tillegg til å være komfortabel i frontend-rammeverk for web (Vue, React, etc). Vi ser etter noen som skriver elegant kode og hvis du i tillegg er god på å tenke utenfor boksen vil du passe perfekt inn i ENVE! Du bør trives i en hektisk arbeidshverdag, og viktigst av alt – du ønsker å sette av tid til å jobbe med startup. Til en eld blir du en del av et team som virkelig ønsker å øre en forskjell i en rigid og etablert bransje.

Vi tilbyr

  • Bratt læringskurve i praktisk anvendelse av fag
  • Et godt sosialt miljø der vi stadig finner på gøyale ting sammen
  • En unik sjanse til å være med å utvikle en virksomhet i vekst
  • Kontorplass på Gløshaugen

Mulighet for eierandeler i ENVE.

Vi håper å høre fra deg!


Søk på stillingen:

Søknad og CV sendes til [email protected].

Legg gjerne ved GitHub eller tidligere prosjekter.


Ved spørsmål, kontakt:

Sander Haukdal Larsen

CEO & Co-founder ENVE

[email protected].


Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.