Utvikler i Realisera

Ønsker du å bli en del av en tech-oppstart med utspring fra NTNUs Entreprenørskole? Realisera ser etter nye teammedlemmer som vil være med på å forbedre forbrukerhandelen!

Opptil 15% av alt varesortiment i møbelbransjen defineres som overskuddsvarer og bidrar til dårlig likviditet da de blir stående på lager hos butikken. Per idag finnes det ingen optimal løsning for salg av disse varene. Realisera utvikler derfor en tosidig plattform for salg av overskuddsvarer. Gjennom vår markedsplass bedrer vi varenes tilgjengelighet for forbruker, og forenkler salgsprosessen for butikkene.

I februar vil vi starte opp et pilotprosjekt, og kort tid etter er det behov for å utvikle plattformen fra bunnen av. Som utvikler vil du være med på å skape en innovativ løsning for møbelbransjen, som forhåpentligvis vil skaleres til andre markeder om kort tid.

Hverdagen i en liten oppstart byr på spennende utfordringer og du vil bidra til å skape en helt unik løsning! Vi ønsker hovedsakelig full-stack utviklere, men oppfordrer også back-end utviklere til å søke. Stillingen kan kombineres med studier, og det er muligheter for å opparbeide seg eierandeler.

Vi tilbyr:

  • Muligheten til å prøve ut gründertilværelsen, der du har stor frihet til å gjøre det du elsker!
  • Relevant arbeidserfaring som skiller seg ut på CVen
  • Engasjerte og ambisiøse teammedlemmer
  • Arbeidsplass på Gløshaugen i et innovativt miljø

Elsker du å kode i timesvis? Har du en gründerspire i magen? Da anbefaler vi deg å søke!

Kontaktinfo:

Send CV og søknad til [email protected]

Vi kontakter relevante søkere fortløpende!

Carla Birgithe Kielland

474 52 663, Co-founder av Realisera

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.