Utvikler i Playly

Er du nyfiken, lærevillig og ønsker å jobbe i en nyetablert startup? Trives du i et miljø der gründerpulsen slår? Vi søker etter utvikler til Playly!

Om Playly
Som følge av Covid-19 har det dukket opp en rekke problemstillinger og behov,  og mange kan kjenne seg igjen i behovet for å være sosiale digitalt. Playly skal være løsningen på sistnevnte, og skal bli en plattform som kombinerer både videochat og spill i et lekent, interaktivt og intuitivt grensesnitt.

Vi har store ambisjoner og ønsker å få på plass sentrale ressurser i teamet så tidlig som mulig, slik at vi kan utvikle dette til noe stort – sammen!

Om stillingen
Vi leter etter en ivrig og dedikert person som skal få hovedansvaret for utviklingen av vår plattform. Du kommer til å bli en sentral del av vårt tverrfaglige Playly-team. Per dags dato jobber vi med dette ved siden av jobb og studie, så arbeidsmengde tilpasses deretter. Ettersom vi er i startfasen vil det bli varierte arbeidsoppgaver, men hovedoppgaven vil i stor grad være utforming av test-plattformen og videre utvikling.

Om deg
Du er en person som brenner for ditt fagfelt og har erfaring som webutvikler eller studerer noe innenfor dette feltet. Det er en stor fordel om du også har et godt øye for UX og/eller UI. Du er ikke redd for utfordringer og lærer fort av erfaringene som høstes. Du kan jobbe godt alene, men også i team. Siden vi i dag er i oppstartsfasen vil du få en sentral rolle i teamet, og det viktigste for oss er at du ønsker å være med å skape noe stort!

Vi tilbyr

  • Stor påvirkningskraft – Vi ønsker at du skal være med å forme selskapet
  • En unik muligheten til å være med i en start-up i tidlig fase.
  • Verdifull arbeidserfaring på CV – du vil lære mye.
  • Ærlighet varer lengst, og siden vi er tidlig i oppstartsfasen har vi ikke mulighet til å betale ut lønn til noen i teamet. Det vil likevel bli muligheter for å få eierandeler i selskapet når vi vokser. Vårt mål er å få med teammedlemmer som tjener på at vi gjør det bra.
  • Et uformelt og godt arbeidsmiljø, hvor man blir involvert i store og små avgjørelser.
  • Du vil bli en del av et fremoverlent team som er opptatt av å samarbeide godt, har høye ambisjoner og ønsker å dele kompetanse og erfaringer – det er da vi lykkes sammen!

Hørtes dette spennende ut? Ta kontakt med oss!
Lurer du på noe, eller har du spørsmål om stillingen eller startupen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi gleder oss til å høre fra deg. Legg gjerne ved lenke til referanseprosjekter/arbeid du har jobbet med.

Kontaktinfo
[email protected]

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.