Utvikler i DreamKnit

Vi skal utvikle skandinavias mest brukervennlige strikketeknologi!

DreamKnit skal gjøre det enklere å strikke egendesignede gensere. Vi skal bygge en nettbasert plattform der brukere kan designe sine egne strikkegensere for deretter å kunne  kjøpe oppskriften som genereres . Strikking og strikkemønstre kan ses på som matematiske system, og vi mener en mer teknisk tilnærming til strikking kan gjøre det mulig for strikkere å bli mer selektive, miljøvennlige og kreative.

I Norge strikker så mange som 1 million mennesker. Til tross for at markedet er stort, undervurderes bransjen ofte. Strikking er noe alle kan ha stor glede av, og det er på tide at bransjen moderniseres. Vi i DreamKnit ønsker å være en profesjonell og innovativ aktør i en milliardindustri, og forretningsmodellen vår introduserer en helt ny måte å selge strikkeoppskrifter sammenlignet med dagens løsninger. Vi ser nå etter en utvikler som ønsker å lage selve webapplikasjonen.

Dersom du strikker selv er det selvfølgelig et pluss, men absolutt ikke noe krav. Det viktigste er at du liker å lage intuitive og pene grensesnitt og en programvare som gjør at kunden ønsker å komme tilbake gang etter gang.

Vi vil gjerne tilby eierandeler og et langsiktig partnerskap. Kortsiktige engasjement er også mulig.

Ta kontakt med oss på [email protected] dersom du er nysgjerrig på å høre mer, få skisser av programvaren eller bli bedre kjent.

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.