Backend/AI-utvikler i Arealize

Ønsker du å være med å utfordre status quo, jobbe sammen med ambisiøse kolleger og ta del i å utvikle morgendagens teknologi?

Om Arealize:

Arealize er en oppstartsbedrift fra NTNUs Entreprenørskole, som i dag består av fire studenter. Arealize skal effektivisere prosessen med å generere tidlig-fase plantegninger for arealer i kontor- og næringsbygg. Ved å bruke generativ design mener vi at det kan spares tid og gis flere muligheter for hvordan arealer kan struktureres. Arealize har til nå tre større aktører innen eiendomsbransjen som skal brukerteste MVP, og vi trenger derfor noen dyktige datastudenter for å få fortgang på utviklingen.

Om stillingen:

Stillingen som utlyses er en deltidsstilling og arbeidstidene vil være fleksible slik at den fint kan kombineres med studier. Stillingen passer godt for utviklere som har god kunnskap innenfor både backend-programmering og kunstig intelligens. Du vil gjennom stillingen få være med å bygge et program helt fra bunnen av, noe som vil gi deg som utvikler muligheten til å både benytte ditt store repertoar og tilegne verdifull kunnskap. 

Hvem søker vi?

Vi søker personer med kunnskap som beskrevet over, og som samtidig har en gründerspire i magen som ønsker å bidra til å drive teamet videre. Du bør trives godt med utfordringer, være selvstendig og motivert. 

Vi tilbyr:

  • Et engasjert og tverrfaglig arbeidsmiljø med ambisiøse teammedlemmer
  • Erfaringer og referanser som skiller seg ut på CVen
  • Arbeidsplass på Gløshaugen i et innovativt miljø
  • Muligheter for å opparbeide eierandeler

Send CV og søknad til [email protected]

Legg gjerne ved Github eller tidligere prosjekter. Vi kontakter relevante søkere fortløpende!

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.