Velg en side

Thirsty Thursday x Flaskefond

 

 

Torsdag 19.april inviterer Spark* og Flaskefond til semesterets siste Thirsty Thursday. Dette er ikke hvilken som helst Thirsty Thursday, men også en mulighet for å vinne penger til din oppstartsbedrift!

 

8 startups, pitchekonkurranse, dommerpanel fra innovasjonsmiljøet i Trondheim, og Flaskefonds pengepott på 40 000 kroner. Hver bedrift har 2 minutt til pitching, deretter fulgt av en kort utspørring. En super mulighet til å vise fram din bedrift.

 

Det blir DJ, foredrag med Alva Industries, gratis pizza, vippsbar og god stemning i våre lokaler på FRAM. Enten du deltar i pitchekonkurransen, ønsker å bygge relasjoner, eller bare ha en kul kveld – kom! Det er åpent for alle!

 

Billetter fås ved å trykke her.

 

Det er gratis.

 

Søknadsprosess:

På bakgrunn av søknadene, vil en jury avgjøre hvilke åtte som går videre til pitchekonkurransen. Disse vil få beskjed i løpet av 16.april. Søknadsmal og kriterier finner du her: Flaskefond – Søknadsmal.

Unge bedrifter i oppstartsfase oppmuntres til å søke. Spark* vil tilby kurs i presentasjonsteknikk. Dato for kurs vil kommuniseres til de åtte utvalgte bedriftene i forkant av arrangementet.