Produktansvarlig i EFØY

Vi er en start-up fra NTNUs Entreprenørskole som leter etter et nytt team-medlem! Vi ser etter deg som går på NTNU med en nysgjerrighet og interesse for (den merkelige kombinasjonen:) sport og komposittmaterialer. EFØY jobber nemlig med å utvikle en ny våtdrakt for ekstremsportsutøvere, og første punkt på agendaen er å utvikle og teste vår første prototype. Neopren har siden 1960-tallet vært primærmaterialet i våtdrakter, og dette ønsker vi å gjøre noe med.

Om stillingen

Som teknisk ansvarlig i EFØY, vil du være ansvarlig for den tekniske utviklingen. Du vil være kontaktpersonen for samarbeidspartnere som SINTEF og NTNU. Vi har allerede fått tilgang til å kunne bruke NTNU sitt klima-laboratorium, hvor du vil ha hovedansvaret for testing av teknologien. Stillingen omfatter altså arbeidsoppgaver innen teknisk testing, produktutvikling og markedsundersøkelser. Du kan forvente deg å jobbe deltid (ca 30 %) med fleksible arbeidstider i første fase av en prøveperiode. 

Vi ønsker å utvikle teknologien gjennom et forskningsprosjekt på NTNU, som vil tilsi at du vil være prosjektansvarlig for en prosjektgruppe med professorer og prosjektdeltakere. 

Om deg

Vi trenger noen som har mer teknisk kompetanse enn oss selv. Teamet har fra før erfaring innen forretningsutvikling og økonomi, så vi legger lista der. Det er en fordel om du har erfaring fra studier som kjemi, industriell kjemi, materialteknologi eller maskiningeniør. Vi forventer ikke at du har praktisk erfaring på området, men det er forventet at du setter deg inn i teknologien og tar ledelsen på dette. 

Ellers trenger vi at du er initiativrik og trives med lange, innholdsrike arbeidsdager. Det vil være stor variasjon i arbeidshverdagen, og noen perioder vil være hektiske. Når det er sagt, er vi er også opptatt av at latteren sitter løst og at vi har det gøy underveis. Vi kommer til å jobbe som et team, så vi trenger deg som trives med dette og tør å gi sin mening selv om den kanskje er upopulær. 

Vi tilbyr:

  • Hands on arbeid med kommersiell produktutvikling
  • Utvikling av et nytt produkt og videre patentering av dette
  • Muligheter for eierandeler i selskapet
  • Praktisk og unik erfaring til CV’en
  • Nettverksbygging med aktører som SINTEF og Innovasjon Norge.
  • Muligheter for å bruke arbeidet ditt i enten en prosjektoppgave eller masteroppgave
  • Være en del av vårt team og alt det innebærer (reiser, egen kontorplass på Gløshaugen, investormøter ect.)

Ved spørsmål eller interesse, ta direkte kontakt med Celine Sandberg på enten telefon +47 975 43 040 eller mail [email protected].

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.