Velg en side

Arrangementsmedarbeider

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU i Trondheim som har en forretningsidé. Per i dag er vi rundt 25 ansatte, og og vi søker nå nye ansatte til organisasjonen. Vi søker deg som ønsker å skape og gjennomføre spennende arrangementer for Spark*, slik at vi kan bli det beste og mest relevante tilbudet for innovasjonsinteresserte studenter på NTNU i Trondheim.

Som arrangementsmedarbeider vil du samarbeide tett med arrangementsansvarlig Ole Kristian Knudsen. Sammen vil dere planlegge hvilke arrangementer Spark* skal arrangere, samt hvordan dere ønsker å gjøre det. Du vil også delta i promomøter med promoteringsgruppen, og være delaktig i å bestemme hvordan Spark* best kan promotere arrangementene sine.

Vi søker en person som synes det er gøy å arrangere ting, og som er nysgjerrig på startup-miljøet i Trondheim. Vi ser etter en person som er glad i å stå på når det trengs og som ønsker å ha det bra på jobb.

Det kreves ingen konkrete forkunnskaper, men erfaring med arrangementer vil bli vektlagt. Vi oppfordrer likevel de uten erfaring til å søke. Alt kan læres.

Ansettelse skjer i september/oktober, og lønnet opplæring vil bli gitt. Stillingen er lønnet med vit.ass.-lønn (statens lønnstrinn 23)  og er basert på timeføring for det man jobber. Arbeidsmengden er beregnet til gjennomsnittlig 20 timer i måneden.

Spark er en studentorganisasjon. Dette er dermed en stilling som er godt egnet for studenter, og vi tar hensyn til eksamensperioder. I tillegg må man være student ved NTNU for å søke på denne stillingen. Arbeidssted er i Trondheim.

Send CV og søknad til [email protected] med [email protected] i kopi for å søke på stillingen.

SØKNADSFRIST: Søndag 23. september 2018 kl 23:59.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Ole Kristian (arrangementsansvarlig) på [email protected] / 909 39 531 eller Alexander (leder) på [email protected]