Velg en side

Spark* ser etter engasjerte promomedarbeidere!

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU som har en forretningsidé. Per i dag er vi rundt 25 ansatte, og og vi søker nå nye ansatte til organisasjonen. Vi søker deg som ønsker å drifte og videreutvikle Spark*, slik at vi kan bli det beste og mest relevante tilbudet for innovasjonsinteresserte studenter på NTNU.

Som promoteringsmedarbeider​ i Spark* jobber du med promoteringen av Spark*. Du vil jobbe tett sammen med en promoteringsgruppe bestående av bl.a. en designer og andre promomedarbeidere. Av arbeidsoppgaver inngår gjennomføring av promoteringskampanjer, møtevirksomhet, samt langsiktig merkevarebygging. Det forventes at du har god gjennomføringsevne og evner å kommunisere Sparks kjernevirksomhet på en ordentlig måte.  Vi ser spesielt etter folk som kan film, foto og/eller skrive gode tekster, og deg som kommer opp med crazy idéer eller som er glad i å organisere aktiviteter som stand og forelesningblæst.

Vi ser etter deg som

  • Er student ved NTNU i Trondheim og har minst to semester igjen av studiet
  • Er kreativ og initiativrik, med stor ansvarsfølelse som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs
  • Ønsker å bidra positivt inn i arbeidsmiljøet og være med og bygge Spark* NTNU

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. Ansettelse skjer i februar, og lønnet opplæring vil bli gitt. Stillingene er lønnet med vit.ass.-lønn (statens lønnstrinn 23) og er basert på timeføring for det man jobber. Forventet arbeidsmengde er ca 20 timer i måneden.

Søknad og CV sendes til ​[email protected]​ med [email protected]​ på kopi innen 11. Februar klokken 23.59. Aktuelle kandidater vil bli intervjuet fortløpende.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Lars (promoansvarlig) på [email protected] eller Synne(leder) på [email protected]