Velg en side

Spark* NTNU Trondheim ansetter ny arrangementsansvarlig!

Arrangementsansvarlig

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU som har en forretningsidé. Per i dag er vi rundt 25 ansatte, og og vi søker nå nye ansatte til organisasjonen. Vi søker deg som ønsker å drifte og videreutvikle Spark*, slik at vi kan bli det beste og mest relevante tilbudet for innovasjonsinteresserte studenter på NTNU.

Som arrangementsansvarlig i Spark*, vil du være ansvarlig fo å arrangere Join A Start Up Night (JASUN), som er et arrangement hvor oppstartsbedriftene til Spark* får muligheten til å presentere seg selv og rekruttere ansatte til bedriften sir.Du vil også være ansvarlig for interne arrangement som julebord, hyttetur og vårfest. JASUN finner sted en gang i semesteret. Som arrangementsansvarlig vil det være naturlig å jobbe tett opp mot promogruppa i Spark*, og delta på møtene deres. Du vil også delta på gruppeledermøter sammen med de andre i Spark*s lederteam. En er ikke alene om å arrangere alle arrangementene, men en er ansvarlig for at resten av organisasjonen hjelper til og stiller opp for å jobbe på arrangementene!
Som arrangementsansvarlig får en kreativt spillerom til å utforme arrangementene som en vil.

Vi ser etter deg som

  • Er student ved NTNU i Trondheim og har minst to semester igjen av studiet
  • Er kreativ og initiativrik, med stor ansvarsfølelse som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs
  • Ønsker å bidra positivt inn i arbeidsmiljøet og være med og bygge Spark* NTNU
  • Er kreativ, samtidig som du er glad i å koordinere og planlegge
    ● Ønsker å lære mer om de innovative miljøene på NTNU

 

For å være kvalifisert til å søke på stillingen må du ha en grei oversikt over tilbud som finnes til studenter som ønsker å utvikle en idé, samt oversikt over forskjellige aktører i innovasjonsbyen Trondheim.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. Ansettelse skjer i februar, og lønnet opplæring vil bli gitt. Stillingene er lønnet med vit.ass.-lønn (statens lønnstrinn 23) og er basert på timeføring for det man jobber. Forventet arbeidsmengde er ca 30 timer i måneden.

Søknad og CV sendes til ​[email protected]​ med [email protected] på kopi innen 11. Februar klokken 23.59. Aktuelle kandidater vil bli intervjuet fortløpende.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Christian (arrangementsansvarlig) på [email protected] eller Synne (leder) på [email protected]