Spark* NTNU søker ny nestleder

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU som har en forretningsidé. Vi tilbyr veiledning fra studententreprenører, til studenter som ønsker å prøve ut entreprenørskap i praksis eller utvikle sine eksisterende prosjekter. Per i dag er vi rundt 25 ansatte, og og vi søker nå nye ansatte til organisasjonen. Vi søker deg som ønsker å drifte og videreutvikle Spark*, slik at vi kan bli det beste og mest relevante tilbudet for innovasjonsinteresserte studenter på NTNU.

Arbeidet som nestleder vil i stor grad bero seg på et godt samarbeid med leder. Leder og nestleder vil måtte jobbe tett og sammen for å finne en løsning for hva som er den optimale arbeidsfordelingen dem i mellom. Nestleder fungerer også som leders stedfortreder og representerer Spark* i de sammenhenger leder ikke har mulighet til å møte.

Arbeidsoppgaver innebærer (men er ikke begrenset til)

  • kapitaltilskuddsordning i samarbeid med Key Account Manager.
  • Utvikle organisasjonen i samarbeid med leder.
  • Presentere Spark på ulike arrangementer på en profesjonell måte.
  • Ansettelser og oppfølging av nyansatte.
  • Organisering av medarbeidersamtaler og kompetanseheving for de ansatte.
  • Generelle tiltak for å opprettholde og kontinuerlig bedre organisasjonskulturen.
  • Oppfølging av forespørsler fra eksterne via mail.

Vi ser etter deg som

● Er student ved NTNU i Trondheim og har minst tre semester igjen av studiet

● Har interesse for arbeid med startups, og en grei oversikt over tilbud som finnes til studenter som ønsker å utvikle en idé.

● Har erfaring med organisering av studentaktiviteter og annet organisasjonsarbeid.

● Er en ryddig og initiativrik “doer”, med stor ansvarsfølelse og arbeidskapasitet som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs.

● Ønsker å bidra positivt inn i arbeidsmiljøet og være med og bygge Spark* NTNU i lengre tid.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. Ansettelse skjer i februar, og lønnet opplæring vil bli gitt. Stillingene er lønnet med vit.ass.-lønn (statens lønnstrinn 23) og er basert på timeføring for det man jobber. Forventet arbeidsmengde er ca 50 timer i måneden. I disse inngår det noe arbeid innen promotering og arrangement. Spark disponerer eget kontor på FRAM (5 etasje, gamle fysikk, Gløshaugen).

Søknad og CV sendes til [email protected] med kopi til [email protected]​ innen 17. Februar klokken 23.59. Aktuelle kandidater vil bli intervjuet fortløpende. For mer informasjon om nestlederstillingen, ta kontakt med [email protected] / 48187815  eller Alexander (leder) på [email protected]