Spark* NTNU søker ny leder

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU i Trondheim som har en forretningsidé. Vi tilbyr veiledning fra studententreprenører, til studenter som ønsker å prøve ut entreprenørskap i praksis eller utvikle sine eksisterende prosjekter.  Per i dag er vi rundt 28 ansatte, og og vi søker nå nye ansatte til organisasjonen. Vi søker deg som ønsker å drifte og videreutvikle Spark*, slik at vi kan bli det beste og mest relevante tilbudet for innovasjonsinteresserte studenter på NTNU i Trondheim.

Som leder i Spark* NTNU har du ansvaret for å realisere visjonen til Spark og den daglige driften av organisasjonen med tilhørende underaktiviteter. Dette inkluderer veiledning, promotering, arrangement, nettverk og TrønderEnergiBidraget. Av arbeidsoppgaver inngår organisasjonsutvikling, HR-ansvar, representasjon, oppfølging av prosesser og prosjekter internt, samt samarbeid med eksterne aktører og sponsor(er). Det forventes at du har god oversikt over innovasjonsmiljøet i Trondheim og har evnen til å lede Spark* i riktig retning i tiden fremover, ettersom en viktig del av jobben er å utvikle tjenester og organisasjonen.

Leder vil også arbeide tett med nestleder og et gruppelederteam som du skal lede og få tilbakemelding fra. Du vil også lede allmøter for alle ansatte i Spark hver 14.dag. Samtidig vil du også samarbeide med en fast fulltidsansatt ved NTNU.

For å være kvalifisert til å søke på stillingen bør du ha kjennskap til oppstartsarbeid, og ha en god oversikt over tilbud som finnes for studenter som ønsker å utvikle en forretningsidé. Erfaring med organisering av studentaktiviteter og annet organisasjonsarbeid vil også bli vektlagt.

Ansettelse skjer i februar, og lønnet opplæring vil bli gitt. Stillingen er lønnet med statens lønnstrinn 25 og er basert på timeføring for det man jobber. Arbeidsmengden er beregnet til 50 timer i måneden. Spark disponerer eget kontor på FRAM (5 etasje, gamle fysikk, Gløshaugen).

Send CV og søknad til  [email protected] for å søke på stillingen.

SØKNADSFRIST: SØNDAG 10. FEBRUAR 2019 KLOKKEN 23.59

For mer informasjon om lederstillingen, ta kontakt med Alexander (leder) på [email protected] / 911 28 799.