Spark* NTNU søker ny grafisk ansvarlig

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU som har en forretningsidé. Vi tilbyr veiledning fra studententreprenører, til studenter som ønsker å prøve ut entreprenørskap i praksis eller utvikle sine eksisterende prosjekter. Per i dag er vi rundt 25 ansatte, og og vi søker nå nye ansatte til organisasjonen. Vi søker deg som ønsker å drifte og videreutvikle Spark*, slik at vi kan bli det beste og mest relevante tilbudet for innovasjonsinteresserte studenter på NTNU.

Som grafisk ansvarlig i Spark* har du hovedansvar for alt grafisk materiale som skapes til bruk i fysisk og digital markedsføring av Spark*. Dette gjelder utforming og bestilling av kan være fysisk og digitalt materiale til promotering av Spark*. Dette kan innebære ting som plakater, rollups, visittkort og penner, men også digitale elementer som bilder til sosiale medier og nettside. Det er mye kreativ frihet i jobben, og man får være med på å bestemme hvilket markedsmateriale Spark* skal bruke, og hvordan dette skal se ut.

Videre vil du jobbe tett sammen med en promoteringsgruppe og bidra til å utforme alt fra overordnede mål til konkrete kampanjer for å nå disse målene. Promoteringsgruppen er en kreativ og hardtarbeidende gjeng med oppgave å overbevise studenter ved NTNU om at entreprenørskap er en reell karrierevei man kan begynne med allerede nå.

Vi ser etter deg som

  • Er student ved NTNU i Trondheim og har minst to semester igjen av studiet
  • Har kunnskap og erfaring med design og digitale verktøy relatert til slikt arbeid
  • Er kreativ og initiativrik, med stor ansvarsfølelse som ikke er redd for å ta i et tak
  • Er interessert i innovasjon og entreprenørskap
  • Ønsker å bidra positivt inn i arbeidsmiljøet og med utvikle Spark* NTNU

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. Ansettelse skjer i februar, og lønnet opplæring vil bli gitt. Stillingene er lønnet med vit.ass.-lønn (statens lønnstrinn 23) og er basert på timeføring for det man jobber. Forventet arbeidsmengde er ca 20 timer i måneden. Spark disponerer eget kontor på FRAM (5 etasje, gamle fysikk, Gløshaugen).

Søknad og CV sendes til ​[email protected]​ med [email protected]​ på kopi innen 17. Februar klokken 23.59. Om ønskelig kan grafisk arbeid også legges ved for referanse. Aktuelle kandidater vil bli intervjuet fortløpende.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Vetle (promosjef) på [email protected] eller Alexander (leder) på [email protected]