Spark* NTNU søker ny arrangementsansvarlig

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU som har en forretningsidé.  Vi tilbyr veiledning fra studententreprenører, til studenter som ønsker å prøve ut entreprenørskap i praksis eller utvikle sine eksisterende prosjekter. Per i dag er vi rundt 20 ansatte, og og vi søker nå nye ansatte til organisasjonen. Vi søker deg som ønsker å drifte og videreutvikle Spark*, slik at vi kan bli det beste og mest relevante tilbudet for innovasjonsinteresserte studenter på NTNU.

Som arrangementsansvarlig i Spark*, vil du være ansvarlig for å arrangere Join A Start Up Night (JASUN) en gang i semesteret, som er et arrangement hvor oppstartsbedriftene til Spark* får muligheten til å presentere seg selv og rekruttere ansatte til bedriften sin. Du vil også være ansvarlig for interne arrangement som julebord, hyttetur og vårfest. Spark* ønsker også å utvikle kurstilbudet for sine bedrifter, og disse kursene vil være du være ansvarlig for.  Som arrangementsansvarlig vil det være naturlig å jobbe tett opp mot promogruppa i Spark*, og delta på møtene deres. Du vil også delta på gruppeledermøter sammen med de andre i Spark*s lederteam. Som arrangementsansvarlig får en kreativt spillerom til å utforme arrangementene som en vil, og vil samarbeide med en arrangementsmedarbeider i denne jobben.

Vi ser etter deg som

  • Er student ved NTNU i Trondheim og har minst to semester igjen av studiet
  • Er kreativ og initiativrik, med stor ansvarsfølelse som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs
  • Ønsker å bidra positivt inn i arbeidsmiljøet og være med og bygge Spark* NTNU
  • Er kreativ, samtidig som du er glad i å koordinere og planlegge

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. Ansettelse skjer i februar, og lønnet opplæring vil bli gitt. Stillingene er lønnet med vit.ass.-lønn (statens lønnstrinn 23) og er basert på timeføring for det man jobber. Forventet arbeidsmengde er ca 30 timer i måneden. Spark disponerer eget kontor på FRAM (5 etasje, gamle fysikk, Gløshaugen).

Søknad og CV sendes til ​[email protected]​ med [email protected] på kopi innen 17. Februar klokken 23.59. Aktuelle kandidater vil bli intervjuet fortløpende.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Ole Kristian (arrangementsansvarlig) på [email protected] eller Alexander (leder) på [email protected]