Sommerjobb som fullstack-utvikler i Skypass

Vil du jobbe i et nyoppstartet tech-selskap i en av Norges raskest voksende bransjer? Skypass leter etter deg som ønsker en utfordrende og spennende sommerjobb, og som vil være med å gjøre en forskjell i netthandelen!

Om skypass:

Nettbutikker får opptil 50% av sendte varer i retur fra kunder, og er nødt til å minimere kostnadene som følger av dette. Derfor hjelper vi noen av bransjens største aktører med å administrere store datamengder knyttet til sine forsendelser. Ved å koble forsendelsesinformasjon og tolldeklarasjoner opp til en moderne skyplattform, gjør vi det mulig for nettbutikker å søke om tollrefusjon for sine returvarer, og bidrar dermed til store økonomiske besparelser.

Hvem søker vi?

Vi leter etter deg som ønsker å være med på utviklingen av en innovativ webapplikasjon for nettbutikker. Hverdagen i en liten startup er aldri lik, og du vil få muligheten til å jobbe med både frontend- og backend-utvikling. Dette er en unik mulighet til å prøve seg i en tidligfase oppstartsbedrift, og bli en attraktiv kandidat for nyansettelser på deltid/heltid i løpet det kommende året.

Vi liker god kode, lærer av hverandre og engasjerer oss i faglig diskusjon. For tiden bruker vi React, Kotlin (moderne java) med Spring-rammeverket og PostgreSQL (sql database). Kjennskap med disse teknologiene er en fordel, men ikke et krav.

Har du en gründerspire i magen, og digger å kode? Motiveres du av å gjøre nye ting, og trives i en hektisk hverdag? Da er det nettopp deg vi vil høre fra!

Vi tilbyr:

  • En sjanse til å prøve ut startup-livet i en tech-startup fra NTNUs Entreprenørskole
  • Relevant arbeidserfaring som skiller seg ut på CV’en
  • Engasjerte og ambisiøse team-medlemmer
  • Arbeidsplass på et coworking space for startups i Oslo (nærmere bestemmelse kommer)

Praktisk informasjon:

Sommerjobben har 6 ukers varighet, delt inn i to perioder på tre uker av gangen. Første periode er i tidsrommet 14.06 – 02.07. Deretter er det en pause på 2 uker, etterfulgt av andre periode i tidsrommet 19.07 – 06.08. Jobben foregår sentralt i Oslo

Kontaktinformasjon:

Send søknad + CV til [email protected]. Søknader blir vurdert fortløpende.


47 25 89 58

CEO i Skypass, Christian Nagell-Erichsen

Les mer om oss på skypass.no!

  • CEO i Skypass, Christian Nagell-ErichsenLes mer om oss påskypass.no!

Send CV og søknad til [email protected]

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.