SoMe-ansvarlig for Spark* NTNU

Jobbe i Norges mest spennende og engasjerte studentinnovasjonsmiljø?

Hva er Spark*?

Spark* er en veiledningstjeneste for NTNU-studenter som har en forretningsidé. Tjenesten er gratis og lavterskel, og vi veileder årlig ca 80 studentdrevne oppstartsbedrifter. Vi tilbyr veiledning fra studententreprenører, til studenter som ønsker å prøve ut entreprenørskap i praksis eller utvikle sine eksisterende prosjekter. Spark* er en viktig del av innovasjonsmiljøet på NTNU, og vi samarbeider tett med FRAM, Start NTNU og NTNUs Entreprenørskole. Spark* består av ca. 30 ansatte, hvor samtlige er studenter fra ulike studiebakgrunner – Alle kan bli gründere!. 

SoMe-ansvarlig for Spark* NTNU

Som sosiale medier ansvarlig i Spark* har du hovedansvar for Spark* sine sosiale medier. Dette innebærer å produsere innhold og legge strategier for å kommunikasjon gjennom ulike sosiale medieplattformer. I tillegg til å bidra inn i annet promoteringsarbeid og standvirksomhet. Du vil jobbe tett sammen med en markedsføringsgruppe og bidra til å utforme alt fra overordnede mål til konkrete kampanjer for å nå disse målene. Markedsføringsgruppen er en kreativ og hardtarbeidende gjeng med oppgave å overbevise studenter ved NTNU om at entreprenørskap er en reell karrierevei man kan begynne med allerede nå. 

Vi kan tilby:

  • Nettverk og tilgang til Norges mest spennende og engasjerte studentinnovasjonsmiljø
  • Fleksible arbeidstider. 
  • Engasjerte og dyktige medarbeidere, både i jobben og sosialt
  • Gode muligheter for personlig utvikling og læring

Vi ser etter deg som:

  • Er student ved NTNU i Trondheim og har minst to semester igjen av studiet
  • Er kreativ og initiativrik, med stor ansvarsfølelse som ikke er redd for å ta i et tak 
  • Er interessert i innovasjon og entreprenørskap
  • Ønsker å bidra positivt inn i arbeidsmiljøet og være med og bygge Spark* NTNU videre
  • Erfaring innenfor sosiale medier er ønskelig

Forventet arbeidsmengde er ca 20 timer i måneden, lønnet med stud.ass.-lønn basert på timeføring. Søknad og CV sendes til [email protected] innen 15. september 2023 kl 16.00. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende, og intervjuer gjøres fortløpende. Lønnet opplæring vil bli gitt, med ansettelse og tiltredelse i stillingen snarest. 

Spørsmål?

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Cecilia Møller, Markedsføringssjef

Mail: [email protected] // Telefon: +47 48342738