Nestleder for Spark* NTNU

Ønsker du å komme tett på det som rører seg i innovasjonsmiljøet på NTNU? Vi i Spark* ser nå etter en student som ønsker å bidra til videreutvikling av organisasjonen. Kanskje DU er vår nye nestleder!

Hva er Spark*?

Spark* er en gratis veiledningstjeneste for studenter ved NTNU som har en forretningsidé. Vi tilbyr veiledning fra studententreprenører, til studenter som ønsker å prøve ut entreprenørskap i praksis eller utvikle sine eksisterende prosjekter. Per i dag veileder vi ca. 60 oppstartsbedrifter. Spark* er en viktig del av innovasjonsmiljøet på NTNU og vi samarbeider tett med FRAM, Start NTNU og NTNUs Entreprenørskole. Spark* består av ca. 30 ansatte, hvor alle er studenter fra ulike studiebakgrunner. 

Hva gjør nestleder for Spark*?

Som nestleder for Spark* vil du ha overordnet ansvar for den organisatoriske driften av organisasjonen. Dette inkluderer økonomi, HR, og sparring med leder. Av arbeidsoppgaver inngår budsjettering, innkjøp, kontraktfesting, ansettelser, og andre driftsrelaterte oppgaver. 

Det forventes at du har erfaring med ledelse, enten i form av prosjektarbeid eller foreninger. For å være kvalifisert til å søke på stillingen bør du ha kjennskap til økonomiarbeid og prosjektledelse. Erfaring med organisering av studentaktiviteter og annet organisasjonsarbeid vil også bli vektlagt.

Nestleder samarbeider tett med leder og ledergruppen i Spark som du skal samarbeide med. Du har overordnet ansvar for at Spark drives bærekraftig, og at det drives innen budsjettets rammer. Samtidig vil du også samarbeide med en fast fulltidsansatt ved NTNU.

Vi ser etter deg som:

  • Er student ved NTNU i Trondheim og har minst to semester igjen av studiet
  • Er en fleksibel, ryddig og initiativrik “doer”, med stor ansvarsfølelse og arbeidskapasitet som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs. 
  • Er interessert i innovasjon og entreprenørskap.
  • Har erfaring med organisering av studentaktiviteter eller annet organisasjonsarbeid.
  • Ønsker å bidra positivt inn i arbeidsmiljøet og være med og bygge Spark* NTNU i lengre tid. 

Ansettelsesprosessen

Søknad og CV sendes til [email protected] innen 15. september kl 12.00. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende, og intervjuer gjøres fortløpende. Lønnet opplæring vil bli gitt. 

Spørsmål?

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Jens Nygaard  (nåværende leder for Spark*) på mail [email protected] eller på telefon +47 942 00 844