Næringslivansvarlig for Boost Henne

Vi leter etter deg som ønsker å være bindeleddet mellom Boost Henne og næringslivet!

Næringslivansvarlig vil være en helt ny stilling i Boost Henne, og sammen med leder og nettverskansvarlig vil du få mulighet til å utforme stillingen. Dette er foreløpige tanker om arbeidsoppgaver, relevante interesser og gunstige erfaringer. 

Som næringslivansarlig vil du jobbe med å knytte Boost Henne tettere på næringslivet. Med næringslivet mener vi investorer, gründere og andre ressurspersoner som vil være relevante. Næringslivansarlig vil også sammen med leder og nettverksansvarlig utforme strategi for denne delen av Boost. 

Dette vil  være en stilling for deg som synes det er interessant med bygging av nettverk og sette dette inn i strategien til Boost Henne. Det vil gi muligheten til å møte interessante mennesker, utforske hvordan du kan skape verdi for dem og for nettverket til Boost Henne bestående av jenter på NTNU. 

Du bør være en person som har godt humør, er strukturert, liker å bli kjent med nye mennesker og står på når det trengs. Du blir en del av et team på seks stykker med ulike arbeidsområder som jobber mot et felles mål. Det kreves ingen konkrete forkunnskaper for å søke, men erfaring med tidligere verv eller lignende innen innovasjon, bedriftskontakt og strategi vil bli vektlagt. Vi oppfordrer likevel deg uten erfaring til å søke. Alt kan læres med riktig innstilling!

Arbeidet er betalt og vil være om lag 20-30 timer per måned i skoleåret 22/23 med mulighet for forlengelse. Det er et krav at du har gode språkkunnskaper i norsk skriftlig og muntlig, samt at du må være student på NTNU med minst 1 år igjen. Oppstart vil være i februar.

Kort om Boost Henne

Boost Henne (NTNU) er en del av Spark* NTNU. Vi jobber for at flere kvinnelige studenter skal utforske entreprenørskap og starte opp egne bedrifter.

Les mer om oss her: https://www.boosthenne.no/

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Kontakte relevante ressurspersoner i næringslivet
  • Utforme et mentorboard
  • Utforske muligheter for å knytte sammen næringslivet og Boost Henne sitt nettverk
  • Forme strategi for Boost Henne
  • Organisasjonsbygging

Vi tilbyr

  • Nettverk og tilgang til Norges mest spennende og engasjerte studentinnovasjonsmiljø
  • Fleksible arbeidstider
  • Engasjerte og dyktige medarbeidere, både i jobben og sosialt
  • Gode muligheter for personlig utvikling og læring
  • Lønn iht. NTNUs lønnstrinn for studenter

Søknad på 1 side og CV sendes til [email protected] innen frist 05.02.23 klokken 23.59.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingene? Ta kontakt! E-post: [email protected]