Fullstack-utvikler i Massflow

Er du interessert i innovasjon og har lyst på erfaring fra en startup? Kan du å programmere og liker en utfordring? Vil du gjøre anleggsbransjen grønnere og mer sirkulær? Da leter vi etter deg!

Søknadsfrist 16.05 – Tiltredelse i mai eller august.

Om Massflow:

Massflow er en oppstartsbedrift med utspring fra NTNUs Entreprenørskole med visjon om å gjøre anleggsbransjen litt grønnere. Massflow er en digital markedsplass for kjøp og salg av anleggsmasser som jord, stein og grus. Målet vårt er å gjøre det enklere for anleggsbransjen å gjenbruke og sirkulært utnytte overskuddsmassene de sitter igjen med på prosjektene sine, og dermed minimere utslipp i forbindelse med transport og uttak av nye masser. Til høsten sparker vi i gang et pilotprosjekt med kunder og leter nå etter engasjerte utviklere som vil være med på reisen.

Om stillingen:

Vi ser etter en engasjert person som ønsker erfaring som fullstack-utvikler i sommer med mulighet for et engasjement hos oss til høsten. For oss er det viktig å finne en person som passer godt sammen med resten av Massflow-teamet og vi vil derfor kunne tilby mye fleksibilitet med hensyn på arbeidstider og arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgavene vil være predefinert og vil bli lønnet etter avtale. Først og fremst er dette oppgaver knyttet til utvikling av plattformen, men vi kan også tilby oppgaver som gir erfaring med designverktøyet Figma eller andre startup-relaterte oppgaver. Vi holder til i Trondheim.

Om deg:

For oss er det viktig at du er engasjert og ønsker å jobbe med utviklingen i et innovativt team. Det er en fordel at du har erfaring med deler av teknologi-stacken, men minst like viktig er det at du er lærevillig og motivert. Vi ønsker å komme i kontakt med alle som synes dette høres ut som en spennende mulighet. 

Om prosjektet: 

Vi bruker en PERN-stack som er tidsrelevant og nyttig i både studiet og arbeidslivet. Teknologi-stacken består av:

  • Frontend: React med typescript
  • Backend: Postgres, Prisma, Express (Routing) og Docker container
  • Github (versjonskontroll)
  • Heroku (Hosting)

Er du interessert eller ønsker å høre mer om stillingen, oss eller plattformen, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Kontaktinfo:

+47 941 42 375

[email protected]

CEO, Tuva Sveås Okkenhaug


  • CEO i Skypass, Christian Nagell-ErichsenLes mer om oss påskypass.no!

Send CV og søknad til [email protected]

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.