Fullstack Utvikler i KvApp

Om KvAPP

KvApp ønsker å tilby en kvitteringstjeneste for privatpersoner til bruk i bruktmarkedet, hvor man gjennom en ferdig oppsatt mal kan opprette en kvittering på under 1 minutt. Kvitteringen skal signeres med BankID av begge parter for å gjøre kvitteringen juridisk bindende samt å koble den ekte identiteten til partene opp mot kvitteringen. Vi har mottatt støtte fra TrønderEnergi og holder for tiden på med utvikling av prototype.

Primæroppgaven din vil bestå i både frontend- og backend- utvikling av tjenesten, men som teammedlem vil du være inkludert avgjørelser som gjelder markedsføring, finansiering og veien videre for KvApp. Dette er altså den beste muligheten til å delta i en startup hvor du selv vil ha direkte innflytelse på dagligdagse avgjørelser i startsfasen, og hvor du kan opparbeide deg bred erfaring.

Stillingen kan kombineres med studier og arbeidet vil bli godt tilrettelagt for din studiehverdag. Lønn vil komme i form av eierandeler og satsen vil bli avtalt under ansettelsen. For kandidater som er ekstra interessert og villig til å ta risiko vil det også kunne være mulighet for å komme inn som co-founder.

Om deg

Som søker er det et pluss å ha erfaring innen apputvikling, da dette vil være hovedoppgaven knyttet til stillingen. Ellers ønskes det at du er positiv, punktlig og sosial. Skulle du mangle jobberfaring, men holder på med et studie som er relevant for stillingen, oppfordres du til å søke likevel.

Kontakt

Høres dette ut som stillingen for deg, eller ønsker du å høre mer om hverdagen i KvApp? Da kan du ta direkte kontakt via [email protected] eller 97758564.

Hører fra deg!

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.