CTO i Massflow

CTO I MASSFLOW
Er du interessert i innovasjon og ønsker å starte noe eget? Kan du å programmere og liker en utfordring? Da leter vi etter deg!Massflow er en digital markedsplass for masser (stein, grus, jord etc.) i anleggsbransjen. Plattformen er tosidig og retter seg hovedsakelig mot entreprenører med overskudd og underskudd av masser.

Om stillingen
Nå leter vi etter en engasjert utvikler i stillingen som en CTO. Som CTO vil du få hovedansvar for utvikling av plattformen, samt mulighet til å påvirke utformingen av tjenesten vi leverer. Du vil få varierte arbeidsoppgaver som hører til i en startup og mulighet til å styre din egen hverdag slik du ønsker.

Om deg
For oss er det viktig at du er engasjert og ønsker å jobbe med utviklingen i et innovativt team. Det er en fordel at du har erfaring, men minst like viktig er det at du er lærevillig og motivert. Vi verdsetter stå-på-vilje og pågangsmot høyere enn utviklingskompetanse. En stor del av arbeidet vil være å jobbe sammen det eksisterende teamet, så det er viktig at du ønsker og liker å jobbe i et team.

Vi tilbyr

  • Nyttig arbeidserfaring og god CV-mat. Du vil oppleve en bratt læringskurve på et område som arbeidsgiverne etterspør.
  • Stillingen er ulønnet, men med mulighet for eierandeler i selskapet på sikt. 
  • Mulighet til å være med å bygge opp og utvikle en startup.
  • Et positivt bidrag til samfunnet i form av en løsning som fokuserer på miljø og bærekraft.
  • Mulighet for egen kontorplass sammen med oss på NTNUs Entreprenørskole sine lokaler, et av Norges fremste innovasjonsmiljø!

Er du interessert, eller ønsker å høre med om stillingen, oss eller plattformen ikke nøl med å ta kontakt! Vi gleder oss til å høre fra deg!Kontaktinfo:
476 75 037
[email protected]
CEO, Anna Aune
Massflow

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.