CTO i Massflow

Er du interessert i innovasjon, miljø og bærekraft? Kan du å programmere, og liker en utfordring? Da leter vi etter deg!

Massflow er en digital markedsplass for masser i anleggsbransjen. Tenk Finn.no for masser som grus, stein, jord og leire. Plattformen er tosidig og retter seg både mot aktører som har masser og som trenger masser til ulike anleggsprosjekter. Massflow gjør det enkelt og mindre tidkrevende å håndtere masser. 

Om stillingen
Nå leter vi etter en engasjert fullstack utvikler i stillingen som en CTO. Som CTO vil du få hovedansvar for utvikling av plattformen, samt mulighet til å påvirke utformingen av tjenesten vi leverer. Stillingen er deltid, og kan kombineres med studier. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og fleksibilitet i egen arbeidshverdag. Vi har enda ikke begynt å utvikle produktet, så det gir deg mulighet til å påvirke valg av løsninger som brukes til utvikle plattformen.

Om deg
For oss er det viktig at du er engasjert og ønsker å jobbe med utviklingen i et innovativt team. Det er en fordel at du har erfaring, men minst like viktig er det at du er lærevillig og motivert. Dette er en gylden mulighet til å utfordre seg selv. En stor del av arbeidet vil være å jobbe sammen det eksisterende teamet, så det er viktig at du ønsker og liker å jobbe i et team.

Vi tilbyr

  • Nyttig arbeidserfaring, og god CV-mat. Du vil oppleve en bratt læringskurve på et område som arbeidsgiverne etterspør.
  • Stillingen er ulønnet, men med mulighet for eierandeler i selskapet på sikt. 
  • Mulighet for egen kontorplass sammen med oss på NTNUs Entreprenørskole sine lokaler, et av Norges fremste innovasjonsmiljø!

Er du interessert, eller ønsker å høre med om stillingen, oss eller plattformen ikke nøl med å ta kontakt! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktinfo:
941 42 375
[email protected]
CCO, Tuva Okkenhaug
Massflow

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.