Bli del av markedsføringsteamet i Realfagshjelpen!

Beskrivelse:

Vi er i en spennende fase preget av sterk vekst. For å fortsette denne veksten trenger vi et dyktig driftsmedlem som kan være med på å videreutvikle markedsføringsstrategien, håndtere plattformer som Google Ads, egne nettsider med mer. Det vil være mulighet for å fortsette engasjementet høsten 2021, med gode muligheter for forfremmelse. 

Som en del av et markedsføringsteamet vil du være en essensiell ressurs i driften. Du får ta del i den daglige driften av selskapet, og blir med i et team med en annen som jobber med å formidle førsteklasses privatundervisning. Størrelsen på bedriften muliggjør avgjørende påvirkning på selskapets suksess, samtidig som du tilegner deg en svært nyttig arbeidserfaring og nettverk. 

Vi tilbyr:

 • Sosiale arrangementer og vennskap på tvers av årstrinn
 • Innsikt i hvordan det er å jobbe i en start-up i vekst
 • Være en del av et dyktig og engasjert team
 • Relevant erfaring innen:
  • Digital markedsføring
  • Search engine optimization (SEO)
  • SoMe
  • Innholdsproduksjon
  • Analyser og datahåndtering
 • Kontor på campus Gløshaugen

Vi ser etter deg som:

 • Er kreativ og initiativrik.
 • Er lærevillig og interessert i å være en del av en start-up.
 • Er på utkikk etter relevant jobb ved siden av studiet. 

En stilling i Realfagshjelpen er en blanding mellom verv og betalt deltidsjobb med estimert arbeidstid på 10-12 timer i uka, men dette kan variere noe. Alle våre teammedlemmer lønnes basert på selskapets resultater. Hovedmotivasjonen din bør likevel være læring, erfaring og mulighet til å skape noe. 

Som en undervisningsbedrift legger vi stor vekt på personlig utvikling, og vi er mer opptatt av hva du vil oppnå enn hva du har på CVen. Søknaden trenger ikke å overskride en halv side, og bør inkludere noe om motivasjon og hva du tror du kan bidra med. Om du har noe relevant du har lyst til å vise frem kan dette også legges ved 🙂

Info om Realfagshjelpen:

Realfagshjelpen er et privatundervisningsselskap som driver med undervisning i realfag for elever og studenter på grunnskole, videregående og universitet i landets største byer og på nett. Selskapet er drevet av studenter ved NTNU. Vi leverer undervisning innenfor alle realfag på grunnskole, VGS og noen utvalgte fag ved utvalgte universiteter, til konkurransedyktige priser.

Vi har et driftsteam på 16 personer som har ansvaret for å drifte og utvikle selskapet videre. I tillegg har vi ca 60 studentlærere i Trondheim, Oslo og Bergen. Vi ønsker å tilby den mest attraktive, fleksible og givende deltidsjobben for studenter ved universiteter i områdene vi holder til. Våre lærere er vår viktigste ressurs for visjonen om “Realfagskunnskap videreformidlet av Norges flinkeste studenter”, og vi jobber aktivt med å hente inn kun de beste kandidatene.

Vårt selskap er i stadig utvikling, og fungerer som en oppstartsbedrift. Det gjør at de ansatte har stor påvirkningskraft på selskapet og deltar aktivt i viktige avgjørelser. I Realfagshjelpen er alle entreprenører og sørger for en bærekraftig utvikling av selskapet. Sammen jobber vi for å gi motivasjon, mestring og glede av realfag til enda flere elever i landet.

Søknadsfrist: onsdag 10. mars

Søk her: https://www.poption.com/companies/realfagshjelpen/postings/pvgfmz

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder på telefon 48 06 41 50 eller på e-post [email protected]

Siden benytter cookies mot Google Analytics. For mer informasjon om vårt personvern les her.