Arrangementsansvarlig for Boost Henne

Vi leter etter deg som brenner for å arrangere kule arrangementer og som er nysgjerrig på innovasjonsmiljøet i Trondheim!

Som arrangementsansvarlig i Boost Henne har du ansvaret for å planlegge Boost Hennes arrangementer. Boost Henne har 4 hovedarrangementer hvert år, hvor du har kreativ frihet til å forme det slik som du ønsker. Boost Henne ønsker også å arrangere mindre eventer for nettverket i 2023.

Som arrangementansvarlig vil du jobbe tett med alle i Boost, men spesielt med arrangementsmedarbeideren og nettverksansvarlig. Arrangementansvarlig og arranmenetmederbiederen må sammen finne ut hvordan delegere oppgaver mest effektivt seg i mellom, og nettverksansvarlig vil være sentral i planlegging og gjennomføring av nettverksarrangementer sammen med deg. 

Du bør være en person som har godt humør, tar initiativ, er strukturert og står på når det trengs. Du blir en del av et team på seks stykker med ulike arbeidsområder som jobber mot et felles mål. Det kreves ingen konkrete forkunnskaper for å søke, men erfaring med arrangementer eller lignende vil bli vektlagt. Vi oppfordrer likevel deg uten erfaring til også å søke. Alt kan læres med riktig innstilling!

Arbeidet er betalt og vil være omlag 20-30 timer per måned i skoleåret 22/23 med mulighet for forlengelse. Det er et krav at du har gode språkkunnskaper i norsk skriftlig og muntlig, samt at du må være student på NTNU med minst 1 år igjen. Oppstart vil være i februar.

Kort om Boost Henne

Boost Henne (NTNU) er en del av Spark* NTNU. Vi jobber for at flere kvinnelige studenter skal utforske entreprenørskap og starte opp egne bedrifter.

Les mer om oss her: https://www.boosthenne.no/

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Planlegge og følge opp Boost Hennes arrangement og øvrige aktiviteter
  • Booke foredragsholdere
  • Innkjøp i forbindelse med arrangement
  • Evaluere arrangement, analysere forbedringspotensialer og utarbeide erfaringsskriv


Vi tilbyr

  • Nettverk og tilgang til Norges mest spennende og engasjerte studentinnovasjonsmiljø
  • Fleksible arbeidstider
  • Engasjerte og dyktige medarbeidere, både i jobben og sosialt
  • Gode muligheter for personlig utvikling og læring
  • Lønn iht. NTNUs lønnstrinn for studenter

Søknad på 1 side og CV sendes til [email protected]  innen frist 05.02.23 klokken 23.59.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingene? Ta kontakt! 

E-post: [email protected]