Arrangementkalender

by | Feb 21, 2023

Har du lyst til å engasjere deg i oppstartsmiljøet? Her er en oversikt over semesterets arrangementer!

Spark* X Aneo Lansering 26. januar
Spark* sin hovedsponsor, TrønderEnergi, skal bli til Aneo. Det skal inngås et nytt samarbeid, og dette skal feires torsdag 26. januar i Gruva. 
Vi vil gjerne invitere dere til å delta på denne feiringen! Påmelding her.
Bedriftsimulator 20.-23. februar

Etter suksessen i 2020 kjører vi for andre gang arrangementet Bedriftsimulator. Konseptet går over fire dager, hvor kvinnelige studenter får muligheten til å utvikle en idé, syreteste, markedsføre og pitche foran en jury. Det vil til slutt kåres en vinner. Bli med på vårens morsomste og mest givende arrangement! Påmelding finner du her.

Kvinnedagen 8. mars

Bli med Boost å feire Kvinnedagen 8. mars fra 11.30-14.00 på FRAM! Har du en t-shorte eller tote-bag liggende som trenger ett løft? Ta den med til oss så pimper vi den sammen! Les mer om arrangementet på Boost sin nettside.

JASUN 29. mars

JOIN A STARTUP NIGHT (JASUN) går av banen 29. mars! Dette er et arrangementet hvor oppstartsbedrifter med behov for nye teammedlemmer kan møte studenter som ønsker å joine en startup. Meld deg på her!

Spark* Up Night 20. april

Spark* inviterer alle bedrifter som veiledes av oss til en kveld med mat og mingling på Scenerommet! Vi får også besøk av en rekke gjester som vil kunne hjelpe dere til å ta selskapet til nye høyder.